ទឹកសាវម់ាវ

គ្រឿងផ្សំ
សាវម៉ាវ ស្ករស អំបិល
វិធីធ្វើ
១- សាវម់ាវ ២៥ ផ្លែ , ទឹកស្ករ ១ភាគ២ពែង , អំបិលម៉ដ្ឋ ១ភាគ៤ ស្លាបព្រាកាហ្វេ​, ទឹកដាំឆ្អិន ២ពែងកន្លះ
២- ដាក់សាច់សាម៉ាវ ទៅក្នុងម៉ាស៊ីនកិន ចាក៉ទឹកស្ករ អំបិលម៉ដ្ឋ កិនអោយម៉ដ្ឋចូល សាច់គ្នា ។
៣- ដាក់ទឹកកកក្នុងកែវ ចាក់ទឹកសាម៉ាវ ពិសាភ្លាមៗ ឬដាក់ទឹកកកឈូសចូល​ កិនជាមួយទឹកសាវម៉ាវតែម្តងក៏បាន ។
កំណត់សំគាល់ផ្សេងៗ
គុណប្រយោជន៍ផ្នែកអាហារ :
សាវម៉ាវ មានជីវជាតិអាហារសំខាន់ ដូចជា ថាមពល , ការបូអ៊ីដ្រាត និងកាកសរសៃអាហារ ។
គុណប្រយោជន៍ផ្នែកឱសថ :
សាច់ សាវម៉ាវទុំ មានប្រសិទ្ឋភាពក្នុងការព្យាបាលអការរាករូសបាន ។
យោបល់ចំពោះអត្ថបទនេះ

No comments:

Post a Comment