គោ ម្ទេស ក្រូចឆ្មារ ទឹកត្រី ខ្ទឹមក្រហម ទឹកស៊ីអ៊ីវ
វិធីធ្វើ
១- សាច់គោជាប់ខ្លាញ់ ៣០០ក្រាម, ទឹកស៊ីអ៊ីវ ១ស្លាបព្រាបាយ, ទឹកត្រី ១ស្លាបព្រាកាហ្វេ
២- លាងសាច់អោយស្អាត រួចពន្លះវាប្រមាណ ១ស.ម ប្រឡាក់ទឹកស៊ីអ៊ីវ ទឹកត្រី ទុកផ្អាប់ ១-២ម៉ោង
៣- ទើបយកទៅអាំអលើចង្រ្កានធ្យូង ដោយប្រើភ្លើងតិចៗ ល្មមដល់ឆ្អិនរហូតឡើងក្លិនឈ្ងុយ ហើយទើបហាន់ជាចំណិតស្តើងៗ ល្មមមាត់សំរាប់ទទួលទាន ជាមួយទឹកជ្រលក់
កំណត់សំគាល់ផ្សេងៗ
គ្រឿងផ្សំទឹកជ្រលក់
ម្ទេសម៉ដ្ឋ ១ស្លាបព្រាកាហ្វេ - អង្ករលីង (បុកអោយម៉ដ្ឋ) ១ ស្លាបព្រាកាហ្វេ , ខ្ទឹមក្រហមហាន់ល្អិត ១ ស្លាបព្រាកាហ្វេ, ទឹកត្រី ៣ស្លាបព្រាបាយ, ទឹកក្រូចឆ្មារ ២ ស្លាបព្រាបាយ
លាយគ្រឿងទាំងអស់ចូលគ្នាជាការស្រេច
យោបល់ចំពោះអត្ថបទនេះ
No comments:
Post a Comment