នៅក្នុងផ្លែឈើពណ៌លឿង ឬលឿងចាស់ត្រូវបានរកឃើញថា -មានបេតាខារូទីន (Beta-Carotine) ដែលជាសារធាតុប្រឆាំងរ៉ាឌីកាល់សេរី ទប់ស្កាត់ការកើតមហារីក ។ពិសេស ផ្លែឈើដែលមានបេតាខារូទីន ខ្ពស់បំផុត ដូចជាល្អុងទុំ ស្វាយព្រំសែន ចេកពងមាន់ ប៉េងប៉ោះក្រហម ស្វាយទុំ ផ្លែខេតាលូប មាក់ប្រាងផ្អែម ម្នាស់ទឹកឃ្មុំ ...។
ដូច្នេះ អ្នកគួរព្យាយាម ទទួលទានផ្លែឈើទាំងនេះ អោយបានញឹកញាប់...។
ដូច្នេះ អ្នកគួរព្យាយាម ទទួលទានផ្លែឈើទាំងនេះ អោយបានញឹកញាប់...។
No comments:
Post a Comment