គ្រួសារធម្មជាតិបៃតង
Pages
ទំព័រមុខ
ព័ត៌មានអន្តរជាតិ
ព័ត៌មានជាតិ
កសិកម្ម
វិធីធ្វើម្ហូប
សុខភាព
បណ្ណាល័យរូបភាព
វីដេអូ
ទំនាក់ទំនង
ប្រេង ជួយអោយអោយបាយឆ្ងាញ់
ការដាំបាយមិនអោយបែកគ្រាប់ និងមានក្លិនក្រអូបឈ្ងុយ គួរអោយទទួលទាននោះ មិនពិបាកទេ គ្រាន់តែអ្នក យកអង្ករទៅលាងទឹក ដាក់ប្រេងឆា១ស្លាបព្រាកាហ្វេ ត្រាំទុកចោលប្រមាណ ១០នាទី ទើបយកទៅដាំនោះអ្នកនឹង បានបាយគួរអោយចង់ទទួលទានមិនខាន ។
យោបល់ចំពោះអត្ថបទនេះ
No comments:
Post a Comment
Newer Post
Older Post
Home
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
No comments:
Post a Comment