ការទំពាស្ករកៅស៊ូ អាចនឹងកាត់បន្ថយអត្រាប្រឈមក្នុងការកើតជំងឺមហារីកពោះវៀន និងមហារីកក្រពះបាន ដោយសារនៅក្នុងស្ករគ្រាប់កៅស៊ូ មានអាស៊ីដអាមីណូ Cystine ដែលជួយធ្វើអោយសារធាតុបង្កមហារីក Acetaldehyde បន្ថយភាពសាហាវ របស់វាបាន ជាពិសេស សម្រាប់អ្នកដែលពិសាបារី និងគ្រឿងស្រវឹង ៕
(អត្ថបទដកស្រង់ចេញពីទស្សនាវដ្ថី អង្គរធំ ច្បាប់១៥១)
យោបល់ចំពោះអត្ថបទនេះ
No comments:
Post a Comment