ការចម្អិនអាហារ ដោយប្រើចង្ក្រានហ្គាសនោះ នៅពេលខ្លះ អាចប្រឈមនឹងបញ្ហាហ្គាសមានពណ៌ក្រហម និងមានម្រែងភ្លើងជាប់យ៉ាងច្រើន ធ្វើអោយឆ្នាំងខ្មៅពិបាកសម្អាតណាស់។ វិធីងាយៗ ក្នុងការធ្វើមិនអោយខ្មៅគូទឆ្នាំង សូមប្រើអំបិលរោយពីលើ ចង្រ្កានហ្គាសអោយសព្វ មុននឹងចម្អិនអាហាគ្រប់ពេល ៕
(អត្ថបទដកស្រង់ចេញពីទស្សនាវដ្ដី អង្គរធំ ច្បាប់ ១០៦)
យោបល់ចំពោះអត្ថបទនេះ
No comments:
Post a Comment