ដូង ធូរេន ស្ករស អំបិល
វិធីធ្វើ
១- យកធូរេនពន្លះយកសាច់
២- ដូងទុំពូតយកខ្ទិះទុក
៣- យកសាច់ធូរេនដាក់ខ្ទិះស្ពាន់ ជាមួយនឹងចុងខ្ទិះ ដាក់ស្ករ អំបិលបន្តិច ដាំលើភ្លើងកូតអោយសព្វ ភ្លក្ស មើលអោយល្មមដាក់ចុះ
៤- ដល់ពេលបរិភោគដួសខ្ទិះដើមច្រូតពីលើ។
កំណត់សំគាល់ផ្សេងៗ
អាចញាំជាមួយបាយដំណើបបាន ។
យោបល់ចំពោះអត្ថបទនេះ
No comments:
Post a Comment