ត្រី ប្រេងឆា ទឹកត្រី បីចេង
វិធីធ្វើ
១- ត្រីរ៉ស់ ទម្ងន់ ៨០០ ក្រាម ១ក្បាល, ទឹកត្រី កន្លះចាន , ប្រេងឆា សំរាប់ចៀន ,បីចេង បន្តិចបន្តួច
២- ធ្វើស្រកាត្រី វះយកពោះវៀនចេញ កាត់ក្បាល ពន្លះយកឆ្អឹងចេញអោយអស់ តែកុំអោយដាច់ចេញពីគ្នា ។
៣- កាត់ជាដុំធំៗ យកទៅចៀន ឬបំពង រួចទទួលទាន ជាមួយទឹកជ្រលក់ តាមចំណង់ចំណូលចិត្ត ។
យោបល់ចំពោះអត្ថបទនេះ
No comments:
Post a Comment