បើសិនរាល់លើក ពេលអ្នកបើកអាហារកំប៉ុងហើយ មានទឹកហៀរប្រឡាក់ប្រឡូស អ្នកគួរប្រើវិធីនេះម្តង គឺមុនពេលអ្នកបើក ឬចោះគម្របកំប៉ុងត្រង់ណាមួយ អ្នកត្រូវយកផ្នែកម្ខាងទៀត ឬផ្នែកគូទ អុនជាមួយអ្វីមួយ អោយខ្លាំងៗ ២-៣ដង រួចបើកគម្របកំប៉ុង នោះទៅ ម្តងនេះ នឹងលែងមានទឹកហៀរប្រឡាក់ ដូចមុនទៀតហើយ ៕
(ដកស្រង់ចេញពីទស្សនាវដ្ថី អង្គរធំ ច្បាប់ ១៨១)
យោបល់ចំពោះអត្ថបទនេះ
No comments:
Post a Comment