វេជ្ផបណ្ឌិត ស្ទេហ្វេន ស៊ូ (Stephen Hsu) ជីវវិទូផ្នែកមាត់ ពីសាលាទន្តសាស្រ្ត MCG Shool of Dentistry បានមានប្រសាសន៍ថា តែបៃតង អាចទប់ស្កាត់ការហើមប៉ោង របស់ស្បែកបាន ដោយធ្វើអោយប្រូតេអ៊ីន Caspase-14 ដែលនៅក្នុងហ្សែន ជួយអោយកោសិកាស្បែកផ្លាស់ប្តូរ ឆាប់រហ័យ ធ្វើអោយស្បែកមិនជាំ រមាស់ ឬប្រេះស្រកា ។ប៉ុន្តែក៏មិនត្រូវពិសារច្រើន ហួសហេតុពេកដែរ ព្រោះសារធាតុកាហ្វេអ៊ីន ដែលមាននៅក្នុងតែ អាចធ្វើអោយគេងមិនលក់ ៕
យោបល់ចំពោះអត្ថបទនេះ
No comments:
Post a Comment