មាន់ ស្លឹកក្រូចសើច ជីនាងវង ត្រប់ ដូង ស្ករស ទឹកត្រី បីចេង
វិធីធ្វើ
១- សាច់មាន់ , គ្រឿងការីខៀវ , ត្រប់វែង , ត្រប់ស្រួយ, ត្រប់ពុតលំញង , ប៊ីចេង , ជីរនាងវង , ស្លឹកក្រូច , ទឹកត្រី, ស្ករស ,ខ្ទិះដូង
២- កូរខ្ទិះដូងជាមួយគ្រឿងការីខៀវ អោយខាប់ បន្ទាប់មក ចាក់សាច់មាន់ចូល ជាមួយគ្រឿងផ្សំ និងបន្លែ រួចចាក់ទឹកខ្ទិះដូងថែម ភ្លក្សមើលតាមការចូលចិត្ត ពេលរៀបទទួលទាន បង់ជីរនាងវង ជាការស្រេច ៕
យោបល់ចំពោះអត្ថបទនេះ
No comments:
Post a Comment