ជ្រូក អំបិល ប្រេងឆា ខ្ទឹមស បីចេង ម្រេច
វិធីធ្វើ
១- អណ្តាតជ្រូក ១, ខ្ទឹមស ចញ្រ្ចាំ ២ស្លាបព្រាបាយ , ម្រេចម៉ដ្ឋ ១ស្លាបព្រាកាហ្វេ, អំបិលម៉ដ្ឋ ១ស្លាបព្រាកាហ្វេ, ប៊ីចេង , ទឹក កន្លះពែង , ប្រេងឆា ឬខ្លាញ់ ១-២ ស្លាបព្រាបាយ
២- ដាក់ប្រេងឆាក្នុងខ្ទះ ដុតភ្លើងអោយក្តៅ ដាក់ខ្ទឹមស បំពងអោយឈ្ងុយ ផ្សំរសជាតិ ដោយម្រេច អំបិល ប៊ីចេង កូរអោយចូលគ្នា ដាក់អណ្តាតជ្រូក ឆាអោយសព្វ ដួសដាក់ចាន ទទួលទាននៅក្តៅៗ ៕
យោបល់ចំពោះអត្ថបទនេះ
No comments:
Post a Comment