ខណៈដែលអាហារប្រភេទបន្ឡែ ឬផ្ឡែឈើ បើសិនយកទៅស្ងោរ ឬស្រុសយូរពេក គុណភាពខាងអាហារ នឹងត្រូវរលាយអស់ ទៅតាមកម្តៅនោះ ផ្ទុយទៅវិញ ប្រសិនបើឆ្អឹងសត្វស្ងោរ ឬរម្ងាស់ធ្វើទឹកស៊ុប បើស្ងោរកាន់តែយូរ កាន់តែល្អ ព្រោះកាល់ស្យូមក្នុងឆ្អឹងសត្វ នឹងរលាយចេញមកជាមួយទឹកស៊ុប ។
អ្នកស្រាវជ្រាវនៅសាកលវិទ្យាល័យ ហារវ៉ាដ (Harvard) និងមន្ទីរពេទ្យនៅបូស្តុន សហរដ្ឋអាមេរិក ណែនាំថាប្រសិនបើថែមទឹកខ្មេះ និងច្របាច់ទឹកក្រូចឆ្មារចូល ឬដាក់ប៉េងប៉ោះ ទៅស្ងោរជាមួយនោះ វាជួយទាញកាល់ស្យូម ពីការស្ងោឆ្អឹងសត្វ បន្ថែមឡើងជាង ៦៤% ...។
យោបល់ចំពោះអត្ថបទនេះ
No comments:
Post a Comment